Un home amb explosius segresta a Ucraïna un autobús amb una vintena de persones

La policia negocia amb l’individu per a no posar en perill la vida del passatge i manté la zona acordonada.

Imatge de l'autobús segrestat
Imatge de l'autobús segrestat

Un home armat i proveït d’explosius ha segrestat aquest dimarts un autobús amb vora vint persones a bord a la ciutat de Lutsk, al nord-oest d’Ucraïna, segons han informat mitjans locals.

El vehicle, amb les cortines tirades, es troba a la plaça del Teatre de Lutsk, que ha sigut envoltada per efectius policials, assenyala el periòdic digital ucraïnés ‘korrespondent.net’. La Policia Local ha demanat a la ciutadania que “no s’acoste a la zona”. Un portaveu de les forces de l’orde ha informat que el segrestador ha publicat les seues exigències en les xarxes socials i ara les estudien els agents de la policia.

El ministre de l'Interior ucraïnés, Anton Gueraixenko, ha precisat que el segrestador es va presentar com a Maksim Plojói ('el Dolent') quan va cridar a la Policia i que en Internet hi ha un llibre firmat per una persona amb el mateix nom en el qual es descriu la seua experiència en la presó i la seua visió de la vida. Gueraixenko ha confirmat que els agents negocien amb el segrestador per a no posar en perill la vida dels passatgers de l'autobús, que feia la ruta entre les localitats de Beresteixko i Krasilovka quan va ser interceptat per l'home armat.

La ciutat de Lutsk, amb vora 220.000 habitants, està a 60 quilòmetres de la frontera amb Polònia i Bielorússia.

També et pot interessar

stats