Un home entra a la casa de Nancy Pelosi i ataca el seu marit

A Paul Pelosi l'han traslladat a l'hospital i s'espera que es recupere "totalment" d'aquesta agressió

Nancy Pelosi, en roda de premsa
Nancy Pelosi, en roda de premsa / À Punt NTC

Un home ha quedat detingut aquest divendres després d'entrar a la casa de San Francisco de la presidenta de la Cambra de Representants dels Estats Units, Nancy Pelosi, i atacar el seu marit, Paul Pelosi. L'agressor, en entrar al domicili, ha cridat "On està Nancy?”.

El portaveu de Pelosi, Drew Hammill, ha confirmat el succés en un comunicat i ha explicat que l'individu ha entrat a la casa i ha atacat "violentament" Paul Pelosi, a qui han portat a l'hospital per a ser atés i s'espera que es recupere "totalment" d'aquesta agressió. La presidenta de la Cambra no estava a la casa quan han passat els fets.

"La presidenta i la seua família estan agraïts per la ràpida resposta dels serveis d'emergència i els professionals sanitaris i reclamen privacitat en aquest moment", ha conclòs el comunicat de Hammill.

No és la primera vegada que el marit de Nancy Pelosi és notícia. El mes d'agost passat el van condemnar per conduir embriac al maig quan va estar involucrat en un accident de trànsit, succés pel qual es va declarar culpable en un jutjat de Califòrnia. El marit de la presidenta de la Cambra de Representants va ser condemnat a complir huit hores de serveis comunitaris i pagar una multa de 5.000 dòlars per a restituir els danys causats al conductor del vehicle contra el qual va xocar, així com altres 2.000 dòlars al tribunal.

També et pot interessar

stats