Un home arrestat i diversos vianants ferits en xocar un automòbil a Londres

Scotland Yard ha confirmat que un cotxe ha col·lisionat amb les barreres d'accés a les cambres del Parlament.

Policia armat al carrer després que un cotxe s'haja estavellat contra les barreres d'accés al Parlament de Westminster a Londres
Policia armat al carrer després que un cotxe s'haja estavellat contra les barreres d'accés al Parlament de Westminster a Londres / Hannah McKay (Reuters)

Al voltant de les 9 del matí un cotxe s'ha estavellat contra les barreres del Parlament de Regne Unit. La policia ha detingut el conductor que ha ferit diversos vianants en l'accident. Els agents han acordonat la zona de Westminister mentre investiga el succés.  

L'estació londinenca de Westminster, pròxima al Parlament, s'ha tancat per una alerta de seguretat. La Policia ha tallat al trànsit una àmplia zona de l'àrea governamental, han informat les forces de l'orde. 

El tancament de l'estació s'ha disposat després que un automòbil haja xocat contra les barreres de seguretat col·locades davant el Parlament britànic, amb el resultat de diverses persones ferides.

Scotland Yard confirma que un conductor home ha sigut detingut pels oficials en el lloc del fet. L'estació de Westminster s'ha tancat a l'entrada i l'eixida. Transport for London ha dit que la parada està oberta només per a la interconnexió entre línies metropolitanes.

Les cambres del Parlament estan envoltades de barreres de seguretat de metall i formigó i la zona dels fets, acordonada.

També et pot interessar

stats