Un estudiant de 15 anys mata tres companys d'institut, als Estats Units

A més, hi ha sis persones ferides, entre elles un professor, que han traslladat a centres hospitalaris

Ambulàncies a l'exterior de l'institut d'Oxford, a Michigan
Ambulàncies a l'exterior de l'institut d'Oxford, a Michigan / Reuters

Un estudiant de 15 anys ha mort tres companys del seu institut en un tiroteig en aquest centre escolar de la localitat d'Oxford, a l'estat de Michigan, als Estats Units.

L'ajudant del xèrif del comtat d’Oakland, Mike McCabe, ha confirmat les tres defuncions, en una compareixença davant dels mitjans concentrats al costat de l'institut on han passat els fets, i pels quals han detingut el presumpte autor.

Segons les dades facilitades per McCabe, sembla que els morts són estudiants. I el sospitós és un altre escolar d'aquest centre, de 15 anys, que portava una arma "semiautomàtica" que ha quedat confiscada. A més, hi ha sis ferits –entre ells, un professor–, que han traslladat a centres hospitalaris.

En la compareixença de premsa, l'ajudant del xèrif ha explicat que el succés ha durat només uns minuts quan els agents han aconseguit arribar pels crits d'alarma que hi havia un tirador a l'institut.

En poc minuts, els agents han pogut reduir i detindre el xic, que no obstant això ja havia disparat contra moltes víctimes. El tirador no ha resultat ferit i "s’ha rendit sense problemes". De moment no ha donat cap raó per a cometre el crim i ha demanat un advocat, segons l'ajudant del xèrif.

També et pot interessar

stats