Almenys cinc morts en el xoc de dos avions a la pista de l'aeroport de Haneda a Tòquio

Les víctimes són els ocupants d'un aparell de la Guàrdia Costanera japonesa i els vora 400 passatgers de l'avió comercial de la companyia JAL han pogut ser evacuats

Vídeo de l'accident de l'avió de JAL a l'aeroport de Haneda a Tòquio

Cinc membres de la Guàrdia Costanera japonesa han mort en el xoc d'una nau d'aquest cos amb un avió comercial a l'aeroport de Haneda a Tòquio. L'accident que ha tingut lloc en el moment en què l'aparell de la companyia japonesa JAL procedent de Hokkaido tocava la pista d'aterratge ha obligat a evacuar unes 400 persones, inclosos passatgers i tripulació de l'avió comercial, i ha provocat un important incendi, segons han confirmat les autoritats nipones.

El total de les persones que estaven en l'avió de JAL, 367 passatgers i 12 membres de la tripulació, han aconseguit ser evacuats de la nau, un Airbus A350, mentre que de l'avió de la Guàrdia Costanera, que té la base a Haneda, una persona va aconseguir escapar de les flames.

Ni la Guàrdia Costanera nipona ni l'Agència Meteorològica han apuntat encara al motiu de l'accident, ja que no s'havien produït condicions meteorològiques adverses ni forts vents, segons han assenyalat.

En les imatges proporcionades per la cadena de televisió NHK, es pot veure una gran flamerada eixint de l'avió, així com una gran columna de fum negre i nombrosos camions de bombers, encara que el foc ja estaria sota control, segons els últims informes.

També et pot interessar

stats