Twitter permet publicar vídeos de fins a dues hores als comptes verificats

Elon Musk també ha anunciat que a partir d’ara tots els usuaris podran compartir missatges de veu a través dels missatges privats

Imatge d'arxiu de la xarxa social Twitter
Imatge d'arxiu de la xarxa social Twitter / Shutterstock

Twitter ha ampliat el límit dels vídeos en la plataforma fins a les dues hores, una novetat que només permet als usuaris que compten amb un compte verificat, i ha llançat a escala global i per a tots els missatges de veu.

La xarxa social permetia fins ara publicar vídeos de seixanta minuts, un límit que ha ampliat segons ha informat el president executiu de Twitter, Elon Musk. Ara, els usuaris podran compartir vídeos de fins a dues hores i d’una grandària de 8 GB. Aquesta novetat s'incorpora com a avantatge addicional en les subscripcions de Twitter Blue, per als usuaris que tinguen el seu compte verificat; és a dir, que mostren la insígnia blava al costat del seu nom.

D'altra banda, la xarxa social ha llançat globalment els missatges de veu a través dels missatges directes, una funció que es va conéixer per primera vegada a principis de 2021. Amb aquesta novetat, usuaris i usuàries només hauran de prémer el botó per a iniciar l'enregistrament i prémer-lo de nou per a detenir-lo, podent escoltar el missatge abans d'enviar-lo, per a assegurar-se que tot està correcte.

També et pot interessar

stats