Trump incrementa la tensió i demana a la Xina que investigue els Biden pels seus negocis

El president dels Estats Units acusa els demòcrates de donar un colp d’estat per obrir un juí polític contra ell.

Foto de portada: Trump arriba a Florida, aquest dijous

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha demanat a la Xina aquest dijous que investigue la família de l’expresident i aspirant demòcrata a la Presidència, Joe Biden, pels negocis que va fer en el país asiàtic. El mandatari nord-americà es troba enmig d’un procés d’impeachment que ha obert l’oposició per la polèmica generada arran d’unes pressions similars que suposadament va exercir sobre l’homòleg ucraïnés, Vladímir Zelenski.

Lluny de tractar de rebaixar la tensió, Trump ha contraatacat i ha carregat contra els adversaris polítics. A Biden i al fill els ha qualificat de corruptes i ha comparat les maniobres de pressió de les quals l’acusen els demòcrates amb els negocis de l’exvicepresident nord-americà a la Xina, a qui recomana obrir una investigació respecte d’això. “El que va passar a la Xina és tan roín com el que va passar a Ucraïna”, ha assenyalat. 

El dirigent de la Casa Blanca ha acusat el partit demòcrata de donar un colp d’estat per obrir un juí polític contra ell. Considera que el procés de destitució és “un delicte fraudulent” contra el poble dels Estats Units. També ha carregat contra els periodistes, als quals ha anomenat “mentiders” i els ha acusat de crear notícies falses. 

També et pot interessar

stats