Trump denuncia traïció després d'eixir a la llum una article anònim contra ell

L'article publicat pel diari 'The New York Times' ix just l'endemà d'un altre llibre del periodista Bob Woodward amb revelacions demolidores sobre la Casa Blanca.

El president dels EUA, Donald Trump
El president dels EUA, Donald Trump / Leah Millis (Reuters)

El president Trump ha llançat dures acusacions contra algunes persones del seu entorn i les ha qualificades de traïdores.

Tot per la publicació d'un article anònim molt crític amb el mandatari nord-americà, just un dia després que isquera a la llum un altre llibre amb revelacions demolidores sobre les interioritats de la seua admnistració.

L'article d'opinió anònim publicat pel diari The New York Times parla d'una campanya dins del govern per a frustrar alguns dels impulsos més perillosos de Donald Trump. Conta també que al seu entorn algú ha plantejat destituir-lo per incapacitat. El president ha afirmat que l'article és obra d'un fracassat i ha criticat el diari per haver publicat un article sense firma.

Seqüència de missatges a la xarxa social Twitter on Trump parla de traïció, critica la font anònima per covardia, qüestiona la seua autenticitat i critica el diari The New York Times per publicar la informació

Només un dia abans, un llibre dels prestigiós periodista Bob Woodward feia una radiografia de l'administració Trump molt similar a la de l'article. A partir de centenars d'entrevistes, Woodward descriu els esforços d'alguns assessors del president per a minimitzar els danys de les seues decisions erràtiques i qualifica el president Trump d'immoral i impulsiu.

L'autor del llibre assenyala que alguns membres del seu govern consideren la Casa Blanca com un manicomi i un conta com alguns alts funcionaris li lleven els papers de la taula perquè no firme ordes que serien perilloses per als Estats Units. Segons el llibre, Trump ordenà matar el president de Síria, Baixar al-Assad. Trump ho nega i diu que el llibre de Woodwward és pura ficció.

També et pot interessar

stats