Trump celebra el final del juí polític: "Va ser un infern"

En una intervenció a la Casa Blanca, el president dels EUA ha repassat els atacs dels últims anys en contra seua.

Trump celebra el final del juí polític: \"Va ser un infern\"
Trump celebra el final del juí polític: "Va ser un infern"

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha organitzat aquest dijous una "celebració" a la Casa Blanca pel fi del juí polític, amb un discurs en què ha repassat els atacs dels últims anys en contra seua. Trump ha considerat la trama russa com una "puta mentida" i ha criticat el director de l'FBI a qui va acomiadar, James Comey.

"Vaig haver de passar per un infern injustament i no vaig fer res malament", ha lamentat el president dels EUA, un dia després que el Senat l’absolguera dels càrrecs d'abús de poder i obstrucció al Congrés per les seues pressions a Ucraïna perquè investigara el seu rival polític, Joe Biden.

Sense fer autocrítica

Trump no sols no ha fet cap mena d’autocrítica per les seues pressions a Ucraïna, sinó que ha definit una altra vegada com a "perfecta" la seua trucada telefònica al juliol amb el president ucraïnés, Volodímir Zelenski, en què li va demanar que investigara un dels seus possibles rivals electorals el 2020, l'exvicepresident Joe Biden.

També ha insistit en la teoria, sobre la qual no ha aportat proves, que el fill de Biden, Hunter, va incórrer en "corrupció" quan va treballar per a una empresa gasista al país europeu mentre el seu pare era vicepresident dels EUA.

També et pot interessar

stats