Trump branda la por davant una possible victòria de Biden en les eleccions de novembre

El president nord-americà diu que si guanyen els demòcrates arribaran la repressió i el socialisme, que acabaran amb l'economia.

Donald Trump en la Convenció Nacional Republicana
Donald Trump en la Convenció Nacional Republicana / Reuters

Amb el cor ple de gratitud i un optimisme sense límits. Amb aquestes paraules Donald Trump ha acceptat aquesta matinada la nominació del Partit Republicà per a optar a un segon i últim mandat presidencial en les eleccions del 3 de novembre. Unes paraules que ha pronunciat des de la Casa Blanca envoltat de vora 1.500 persones, majoritàriament sense mascaretes.

Ja en el seu discurs Trump ha posat la diana en el seu rival, el candidat del Partit Demòcrata, Joe Biden, a qui ha qualificat de persona dèbil. Assegura que si els demòcrates guanyen les eleccions, Biden portarà a la Casa Blanca un moviment repressor i socialista que acabarà amb l'economia, amb el futur dels Estats Units i el somni americà. “Ell és el destructor de l'ocupació i, si el deixem, serà el destructor de la grandesa americana”.

A més, Trump ha defensat la seua estratègia per a combatre el coronavirus. Una estratègia, que segons assegura, es basa en la ciència, els fets i les dades. A més, ha tornat a destacar que, abans que acabe l'any, els Estats Units disposaran d'una vacuna efectiva contra la Covid-19. Un virus que fins al moment s'ha cobrat la vida de més de 180.000 persones al país.

I mentre l'actual president estatunidenc pronunciava el seu discurs, centenars de persones s'han concentrat davant la Casa Blanca per a mostrar el seu rebuig a les polítiques dutes a terme durant els últims quatre anys. Amb el discurs de Trump ha acabat la quarta i última jornada de la Convenció Republicana i ho ha fet amb l'eslògan “Terra de grandesa”. Comença ara una campanya per a captar vots de cara a les eleccions presidencials del 3 de novembre.

També et pot interessar

stats