Trump i Biden no es voran les cares en un segon debat

La negativa del president nord-americà a participar-hi de manera virtual força la cancelació.

Primer debat entre Donald Trump i Joe Biden
Primer debat entre Donald Trump i Joe Biden / Reuters

No hi haurà un segon debat entre els candidats a la presidència dels Estats Units. La comissió encarregada d'organitzar el cara a cara entre l'actual president, Donald Trump, i el candidat demòcrata, Joe Biden, ha decidit cancel·lar-lo.

L'òrgan ha al·legat desacords entre els candidats quant al format, que havia de ser virtual per motius de seguretat sanitària. Trump ja va anunciar que no hi participaria perquè considerava que un debat virtual protegia i beneficiava el candidat demòcrata.

L'equip de campanya de Biden s'havia mostrat preocupat davant d'un possible cara a cara presencial el 15 d'octubre, menys de dues setmanes després del diagnòstic positiu en Covid-19 de Trump. En una entrevista amb la cadena de televisió nord-americana Fox, el president no ha aclarit si encara està infectat.

Aquesta vesprada Trump celebra un acte a la Casa Blanca amb 2.000 convidats, i l'ús de mascaretes no és obligatori. Dilluns, torna a la caravana electoral amb una visita a Florida, un estat clau en els resultats electorals.

També et pot interessar

stats