Trump o Biden? L’hora de la veritat

À Punt NTC parla amb votants estatunidencs que expliquen els motius del seu vot.

VÍDEO | Trump o Biden? L’hora de la veritat

Reelegir el republicà Donald Trump o apostar pel demòcrata Joe Biden. És la decisió que els vora 245 milions de nord-americans han de prendre a les urnes aquest dimarts. En les eleccions més polaritzades de la història dels Estats Units es tria la cambra de representants i un terç del senadors, però sobretot es decideix qui ha de ser el pròxim cap de la Casa Blanca.

A les portes d’un col·legi electoral, el coordinador d'Internacional i enviat especial d’À Punt Notícies, Vicent Montagud, ha parlat amb els votants estatunidencs per conéixer quins són els motius del seu vot. “Trump és el candidat de Déu”, explica una ciutadana, que assegura que el candidat republicà ha de repetir en la presidència perquè encara no ha finalitzar el treball que la divinitat li ha encomanat.

Per contra, una defensora de Biden afirma que l’actual president dels EUA no representa els valors nord-americans de la “llibertat, igualtat i oportunitat”. “Els meus pares van lluitar en la Segona Guerra Mundial. Si pogueren veure el que passa ara a la frontera estarien horroritzats, és com tornar als anys 30”, diu aquesta dona.

També et pot interessar

stats