Troben un misteriós monòlit al desert d’Utah

Membres del Departament de Seguretat de l’Oficina Aeronàutica se’l van trobar quan patrullaven en un helicòpter.

VÍDEO | Troben un misteriós monòlit al desert d’Utah

Un estrany monòlit de metall ha sigut descobert al desert d’Utah (Estats Units) per la tripulació d’un helicòpter. Els funcionaris del Departament de Seguretat Pública de l’Oficina Aeronàutica d’Utah van veure l’inusual objecte mentre estaven comptant ovelles durant un vol en una zona remota del sud-est d’Utah. Encara que van trobar el monòlit el passat dimecres 18 de novembre, és ara quan s’ha convertit en un fenomen viral a les xarxes socials.

L’estructura havia sigut plantada en el sol entre la roca roja i mesurava uns 3,6 metres d’altura. De moment, les teories apunten que podria tractar-se de l’obra d’algun artista -específicament, de l’artista minimalista John McCracken- o, segons els més cinèfils, d’un homenatge a 2001: Una odissea de l’espai. Malgrat aquestes hipòtesis, en aquests moments encara es desconeix qui és el creador d’aquesta enigmàtica peça.

El succés ha deixat les autoritats totalment desconcertades, fins i tot alguns dels agents han declarat que ha sigut “el més estrany” que s’havien trobat en tots els seus anys de vol. Des del departament, s’ha pres la decisió de no revelar la ubicació exacta de l'escultura per motius de seguretat. El monòlit del desert d’Utah continua sent, de moment, un misteri.

També et pot interessar

stats