Tres turistes espanyoles moren en un accident de trànsit a Tanzània

Quatre turistes, el conductor i un cuiner han mort en col·lidir amb un camió que circulava en sentit contrari.

L'incident es va produir en col·lidir el vehicle amb un camió mentre feien un safari al país africà
L'incident es va produir en col·lidir el vehicle amb un camió mentre feien un safari al país africà

Quatre turistes han mort, entre els quals hi ha tres malaguenyes i un italià resident a Màlaga, en un accident de trànsit ocorregut a Tanzània el diumenge, 2 d'agost, i on també van perdre la vida el conductor del vehicle en el qual viatjaven i un cuiner que anava amb el grup. L'incident es va produir en col·lidir el vehicle amb un camió mentre feien un safari al país africà.

En l'accident han mort tres dones malaguenyes i un amic seu d'origen italià que vivia des de feia temps a Màlaga, tots de 45 anys aproximadament. Dues de les dones eren infermeres de l'UCI, amb més d'una dècada d'experiència, de l'Hospital Universitari Clínic Virgen de la Victoria de Màlaga. 

El succés es va produir quan el vehicle, un microbús de l'agència Tabia Tour, va xocar amb un camió que circulava en sentit contrari en una carretera al nord de Tanzània. Concretament l'accident va tindre lloc a Nanja, una localitat del nord de Tanzània, prop d’Arusha i dels turístics parcs nacionals del Serengueti i Maswa.

“Hem traslladat els cossos de les víctimes a l'hospital Mount Meru, a Arusha. El vehicle on viatjaven els turistes va quedar destrossat; ha sigut un accident molt seriós”, ha assegurat el comissari del districte de Monduli, a Iddi Kimanta.

L'ambaixada espanyola s'ha posat en contacte amb les famílies de les víctimes per a oferir-los l'assistència adequada, i també realitza gestions davant de les autoritats locals i amb l'empresa responsable del vehicle. La Policia investiga encara les causes de l'accident.

També et pot interessar

stats