Tres policies morts i un altre ferit en ser tirotejats per un agressor masclista quan anaven a assistir la víctima

Va disparar contra els gendarmes, que intentaven rescatar una dona de la teulada de la casa, a la qual ell havia botat foc.

Els agents han acudit a socórrer a una dona, després que l'agressor li botara foc a la vivenda
Els agents han acudit a socórrer a una dona, després que l'agressor li botara foc a la vivenda / Efe

Tres policies morts i un quart ferit. És el balanç que deixa una intervenció dels agents en un presumpte cas de violència masclista al poblet de Saint-Just, al centre del país, aquesta passada matinada.

Els agents van acudir a una casa on estava produint-se l’agressió, després de rebre una telefonada que els advertia dels fets. En arribar-hi, van trobar un home fora de si, que havia botat foc a la casa i que en veure’ls, va començar a disparar contra ells mentre travaven de rescatar a una dona, refugiada en la teulada.

L'atacant va realitzar diverses ràfegues de tirs, i en va matar dos. Posteriorment, un altre grup de gendarmes van intentar intervindre per a avisar els bombers del foc i, novament, van rebre els tirs de l'agressor. Com a conseqüència dels fets, tres gendarmes van morir per ferides de bala i un quart va resultar ferit a la cuixa. La dona amenaçada està fora de perill.

El sospitós, amb antecedents per problemes amb la cura de menors, ha fugit després dels fets i l’han localitzat mort hores després, segons ha anunciat el ministre de l'Interior, Gérard Darmani, a través de Twitter, sense donar més detalls.

També et pot interessar

stats