Tres morts i tres ferits en un tiroteig en un estudi de ioga a Florida

Un dels morts és l’autor del tiroteig, que presumptament es va llevar la vida d’un tir després de perpetrar l’atac.

Pàrquing a l'exterior de l'estudi de ioga a Tallahassee, Florida
Pàrquing a l'exterior de l'estudi de ioga a Tallahassee, Florida / Reuters

Un home ha matat dues persones i després s’ha suïcidat en un estudi de ioga a Tallahassee, capital de Florida (EUA). En l’atac, a més, han resultat ferides altres tres persones.

El cap de la Policia, Michael DeLeo, ha confirmat que un dels morts és l’autor del tiroteig, que presumptament es va llevar la vida d’un tir després de perpetrar l’atac, ocorregut sobre les 17:30 hora local. DeLeo ha assenyalat que dos dels cinc ferits registrats inicialment han mort i els altres tres estan en ‘‘estat crític’’.

Arran de l’atac, ocorregut en un estudi de ioga situat en el pis superior d’un xicotet immoble comercial de dues plantes, l’alcalde de la ciutat, el demòcrata Andrew Gillum, qui es troba immers en la carrera electoral per la governació estatal, va suspendre la seua campanya i va destacar la ‘‘ràpida resposta’’ de les forces de seguretat locals.

Fins al moment, les autoritats no han revelat la identitat de l’autor dels tirs ni de les víctimes ni tampoc els possibles motius de l’atac, i en el lloc es manté una forta presència policial.

El succés ocorre una setmana després que Robert Bowers, de 46 anys, acabara presumptament amb la vida d’onze persones en entrar en un temple jueu armat i obrir foc de manera indiscriminada sobre els fidels.

També et pot interessar

stats