Tres islamistes detinguts a Alemanya sota sospita de preparar un atemptat

Els aparcaments de la rodalia de la catedral de Colònia han sigut inspeccionats per la policia a la recerca d'explosius, però no s'hi ha trobat res

1.000 agents han sigut destinats a garantir la seguretat prop de la catedral.
1.000 agents han sigut destinats a garantir la seguretat prop de la catedral.

La policia alemanya va anunciar aquest diumenge la detenció de tres islamistes que estan sota sospita de preparar un atemptat que havia de perpetrar-se durant les festes de Cap d'Any.

Les detencions van tindre lloc aquest dissabte de nit a Colònia (oest del país) mentre un altre sospitós havia sigut detingut ja el 24 de desembre. L'examen de les pertinences i l'interrogatori del primer detingut va conduir a les autoritats als altres tres sospitosos, ha informat la policia a la premsa.

Els aparcaments de la rodalia de la catedral de Colònia han sigut inspeccionats per la policia a la recerca d'explosius, però no s'hi ha trobat res.A Colònia i en altres ciutats pròximes es va desplegar un operatiu i mil agents han sigut destinats a garantir la seguretat prop de la catedral.

"La policia ha pres totes les mesures necessàries perquè els ciutadans puguen celebrar la nit de Cap d'Any en pau", va dir el ministre d'Interior de l'estat federat del Rin del Nord-Westfàlia, Herbert Reul, que es va desplaçar des de Düsseldorf a Colònia per a agrair el treball de la policia.

També et pot interessar

stats