La tremenda esbroncada de Tom Cruise als seus treballadors per no respectar les mesures anti-Covid

L'actor va amenaçar d'acomiadar-los si no respectaven la distància de seguretat.

L'actor de Hollywood, Tom Cruise

L'actor de Hollywood, Tom Cruise, ha explotat en el rodatge de l'última pel·lícula de la saga ‘Missió: Impossible’, després de veure dos treballadors que no respectaven la distància de seguretat i les mesures anti-Covid.

Cruise els ha recriminat a crits el seu comportament i els ha amenaçat d'acomiadar-los si els tornava a veure fer el mateix. Vos ho he dit, i és el que vull ara, i si no ho feu, esteu fora! No pararem aquesta maleïda pel·lícula! Ho heu entés? Si ho torne a veure, esteu despatxats", assegura.

A més, ha apel·lat a la responsabilitat individual de tots els treballadors per a continuar amb una faena de la qual depenen moltes persones. "Estic sent clar? S'entén el que vull? Entenen la responsabilitat que tenen? Confie que vostés ho faran", ha sentenciat Cruise.

Precisament, el que no volia l'actor és que es tornara a repetir el que ja va succeir al març quan es va paralitzar el rodatge de la pel·lícula a causa de la Covid-19. Cruise, que a més de ser l'actor principal, també és el productor, ha sigut l'encarregat de dissenyar els protocols de seguretat per a continuar amb el rodatge.

També et pot interessar

stats