La torre Eiffel tanca per la manifestació dels Jupetins Grocs

La policia ha permés que la manifestació siga en els jardins situats enfront del monument després que els manifestants en sol·licitaren l'autorització.

Els jupetins grocs durant la primera manifestació celebrada a França
Els jupetins grocs durant la primera manifestació celebrada a França / Europa Press.

La societat que gestiona la torre Eiffel ha informat que el monument romandrà tancat durant tot el dia amb motiu de la mobilització dels Jupetins Grocs en el Camp de Mart.

Aquesta manifestació s'afig a les últimes protestes contra la pujada de preu dels carburants que s'han produït amb anterioritat, com el bloqueig als camioners a França i el posterior alçament cinc dies després. Aquesta pujada de preus forma part del nou pla de transició de França que vol eliminar la dependència de l'economia dels combustibles fòssils. 

La prefectura de policia ha permés que la manifestació siga en els jardins situats enfront de la torre Eiffel, a les 14.00 h locals, després que els manifestants sol·licitaren autorització per a reunir-se en un lloc cèntric.

Per tant, després de les conseqüències de la primera manifestació, el 17 de novembre, quan més de 240.000 persones en tot França van acudir a la crida amb l'objectiu de tallar el trànsit, la gestora ha decidit que el monument estarà tancat als visitants, ja que no poden acollir-los "en les condicions de seguretat òptimes".

També et pot interessar

stats