“No soc un gat”: un advocat activa per error un filtre durant un juí en línia

Amb aquesta frase, el vídeo, que el mateix advocat de Texas ha pujat a YouTube, ja s'ha viralitzat.

El gat no és un gat, sinò un advocat, segons ha aclarit el lletrat Rod Porton en un juí virtual en els Estats Units

La Cort del districte 394 de Texas als Estats Units celebrava un juí virtual, quan un dels advocats va activar per error un dels filtres que ofereix la plataforma de videoconferències Zoom. L'advocat Rod Porton es convertia així en un gatet que amb l'hiperrealisme en l’expressivitat dels ulls demostrava l'afront que estava patint el lletrat. A causa de l'atònita mirada de la resta del tribunal, entre els quals hi havia el jutge Roy Ferguson, l'advocat va aclarir: “Estic ací en viu, no soc un gat”. El jutge, per la seua part, responia que efectivament, “podia veure-ho”.

Un dels periodistes que seguia l'audiència va pujar ràpidament aquest vídeo a les seues xarxes socials i a partir d'ací aquest moment s'ha viralitzat. El tuit que conté el vídeo ja té 23,1 milions de visualitzacions en tot el món.

L'advocat, per la seua banda, també ha penjat el vídeo en YouTube amb un objectiu “educatiu”. Com ell mateix ha escrit: “Abans de seure davant l'ordinador, comprova que el teu fill no ha deixat el filtre posat”.

També et pot interessar

stats