Què signifiquen els nous colors de verificació de Twitter?

La xarxa social d'Elon Musk ha llançat el sistema de subscripció Twitter Blue, que inclourà la marca de verificació blava

Imatge d'arxiu de l'aplicació de Twitter
Imatge d'arxiu de l'aplicació de Twitter / DVKi (Shutterstock)

Twitter ha llançat un nou sistema de subscripció que inclou un model de verificació que inclou la coneguda insígnia blava, després de diversos ajornaments d'Elon Musk, propietari de la companyia des d'octubre.

"Rellancem Twitter Blue. Subscriu-te en el web per huit dòlars al mes o per onze dòlars al mes en dispositius iOS —el sistema operatiu d'Apple que s'usa en iPhone— per a aconseguir accés a funcions exclusives per a subscriptors, inclosa la insígnia blava", ha assenyalat la xarxa social en una sèrie de missatges.

Així, ha detallat que la insígnia quedarà reemplaçada per una de color daurat per a empreses, mentre que posteriorment se n'agregarà una grisa per a organitzacions "governamentals i multilaterals". La insígnia blava ara serà atorgada a subscriptors, "una vegada haja sigut revisat el compte".

Canvis en els que paguen una quota

Els subscriptors podran, a més, editar els seus tuits, publicar vídeos de més qualitat, un mode de lectura i canviar el seu nom en Twitter i mostrar el seu nom o foto de perfil, si bé ha matisat que "si ho fan, perdran temporalment la insígnia blava fins que el seu compte siga revisat de nou".

"Gràcies per la teua paciència mentre hem estat treballant per a millorar Twitter. Estem emocionats i esperem donar prompte més informació", ha dit Twitter. Musk va anunciar al novembre la decisió de posposar fins al 29 de novembre el programa de verificació de pagament de la plataforma fins a poder garantir que "siga sòlid com una roca", si bé els terminis van quedar prorrogats.

La decisió de l'empresari va ser després de diversos dies en què els usuaris de la xarxa social que havien optat per pagar 7,99 dòlars mensuals havien assenyalat que no podien accedir a la funcions de Twitter Blue.

També et pot interessar

stats