Sanna Marin: "Soc humana i a voltes també trobe a faltar l'alegria, la llum i la diversió"

La primera ministra finlandesa s'emociona en un acte després d'haver sigut qüestionada per unes imatges ballant en una festa privada

Declaracions de Sanna Marin, primera ministra de Finlàndia

La primera ministra de Finlàndia, Sanna Marin, va fer una contundent defensa del seu historial laboral i el seu dret a la vida privada després de les crítiques suscitades pels vídeos filtrats ballant en una festa pels quals ha hagut, fins i tot, de fer-se un test de drogues en el qual va donar negatiu.

"Soc humana. I a voltes també trobe a faltar l'alegria, la llum i la diversió enmig d'aquests núvols foscos", va dir Sanna Marin mentre lluitava per contindre les llàgrimes en l'acte del Partit Socialdemòcrata (SDP) a la ciutat de Lahti, al nord de Hèlsinki.

"És privat, és alegria i és vida", va dir. "Però no he perdut un sol dia de treball". Marin va reconéixer que l'última setmana havia sigut "bastant difícil".

"Vull creure que la gent mirarà el que fem en el treball en lloc del que fem en el nostre temps lliure", va dir.

Un vídeo filtrat la setmana passada, que va generar titulars a tot el món, mostrava Marin ballant i festejant amb un grup d'amics i celebritats.

El seu ball en el vídeo ha sigut criticat per alguns com un comportament inapropiat per a un primer ministre, mentre que uns altres han defés el seu dret a gaudir d'un esdeveniment privat amb amics.

També et pot interessar

stats