Salvini convoca un concurs a les xarxes socials i el premi és un café amb ell

En 2019, el ministre i vicepresident del govern italià ha estat absent del ministeri 95 dies.

Fotograma del vídeo de Salvini
Fotograma del vídeo de Salvini / Twitter

El vicepresident del govern i ministre de l’Interior italià, Matteo Salvini, ha llançat un concurs a les seues xarxes socials. A través d’un vídeo, Salvini explica les formes de participar en el concurs “Vinci Salvini” (‘Guanya Salvini’). Així, com més m’agrada tinguen les publicacions del ministre de l’interior a les seues xarxes, els participants podran guanyar una telefonada del polític o fins i tot conéixer-lo en persona.

En l’actualitat, Salvini té un milió cinc mil seguidors en Twitter, 3,6 milions en Facebook i 1,4 milions en Instagram.

La seua campanya electoral de cara a les eleccions europees s’està centrant sobretot en les xarxes socials, on manté una activitat diària. D’aquesta manera, el líder del partit d’ultradreta Lliga pareix que es preocupa més per assistir a actes i omplir les seues xarxes socials que assistir al ministeri, on la seua absència laboral arriba al 70 per cent, segons publica La Repubblica. 

El diari ha calculat que en els quatre mesos i mig de 2019, el ministre i vicepresident italià ha estat absent del ministeri 95 dies, mentre que ha participat en 211 esdeveniments entre comicis i reunions no institucionals.

En el Ministeri de l’Interior, assegura el diari, comenten amb ironia que per a parlar amb Salvini és millor apuntar-se al concurs que el ministre ha organitzat i en el qual el premi és una telefonada amb ell.

El líder de la Lliga suma 211 actes entre esdeveniments públics, mítings, festes de la Lliga i sopars per tota Itàlia.

També et pot interessar