S'acosta el final del judici a Trump

Previsiblement el president nord-americà serà absolt de tots els càrrecs.

S\'acosta el final del judici a Trump
S'acosta el final del judici a Trump

S'acosta el final del judici polític al president dels Estats Units, Donald Trump, amb moltes possibilitats que el Senat l'absolga dels càrrecs d'abús de poder i obstrucció de justícia.

Amb la compareixença de testimonis com l'exassessor presidencial John Bolton descartada, s'espera que dimecres que ve Trump siga absolt dels dos càrrecs que enfronta per les seues pressions a Ucraïna, ja que per a ser destituït caldria que una vintena de republicans canviaren de bàndol per a donar als demòcrates la majoria de dos terços necessària.

El president nord-americà té raons per a cantar victòria: el que es tancarà dimecres serà un judici polític exprés, tres setmanes més curt que el que va protagonitzar en 1999 el llavors president Bill Clinton, i el primer dels quinze celebrats en la història dels EUA que no ha inclòs la convocatòria de testimonis o documents al Senat.

Si és absolt tal com indiquen totes les previsions, Trump es convertirà en el primer president de la història moderna dels Estats Units que es presenta a unes eleccions després d'haver estat imputat políticament.

També et pot interessar

stats