Roman Polanski, acusat de nou de violació

Una dona francesa conta ara que el director de cinema va abusar d'ella el 1975 a Suïssa.

Roman Polanski, al festival Festival de Cinema de Zurich el 2018
Roman Polanski, al festival Festival de Cinema de Zurich el 2018 / Efe

El diari francés Le Parisien ha publicat una tribuna on una dona, de 62 anys, acusa el director de cinema Roman Polanski d'haver-la violat el 1975, quan ella tenia 18 anys, a Suïssa.

 

Valentine Monnier, actriu i fotògrafa francesa, ha trencat el seu silenci en resposta a la nova pel·lícula del director polonés J'accuse, amb què, ha assegurat Monnier, Polanski tracta de netejar la seua imatge presentant la víctima d'un error judicial. 

 

L'actriu ha explicat que no ho ha contat abans perquè "considerant la impotència de la justícia", no haguera obtingut "cap alleujament expressant-me en públic i exposant inútilment les persones més pròximes".

 

Amb tot, des de 2017 i arran del cas del productor Harvey Weinstein,  Monnier ha escrit cartes contant la seua història a la policia de Los Angeles, a la dona del president francés, Brigitte Macron, i a la secretària d'estat d'Igualtat de França, Marlène Schiappa.

 

Des de fa quaranta anys, Polanski està en crida i cerca per la violació d'una menor als Estats Units el 1977 i ha sigut acusat per diverses dones d'abusos sexuals.

També et pot interessar

stats