Els reis emèrits Joan Carles I i Sofia assisteixen a la boda reial a Jordània amb convidats de setanta països

El príncep hereu Hussein bin Abdullah s’ha casat aquest dijous amb l'arquitecta saudita Rajwa al-Saif

El príncep hereu Husein bin Abdalá II i Rajwa Al Saif s'han casat aquest dijous
El príncep hereu Hussein bin Abdullah i Rajwa al-Saif s'han casat aquest dijous / Alaa al Sukhni (Reuters)

Amman, la capital de Jordània, s’ha engalanat aquest dijous amb banderes i flors per a la gran boda reial del príncep hereu Hussein bin Abdullah amb l'arquitecta saudita Rajwa al-Saif. A la cerimònia han acudit diversos líders, reis i prínceps de més de setanta països del món, entre ells els reis emèrits espanyols Joan Carles I i Sofia.

A l'enllaç també han assistit membres d'altres cases reials europees, com els reis dels Països Baixos Guillem i Màxima, al costat de la seua filla major, Amàlia; i els prínceps hereus de Noruega, Dinamarca i Suècia, entre altres, a més de la primera dama dels Estats Units, Jill Biden.

Després de la recepció oficial dels vora 140 convidats a la cerimònia, el príncep hereu Hussein bin Abdullah, de 28 anys i el major dels quatre fills d’Abdullah II i Rània, ha arribat a l'envelat preparat per a l'enllaç vestit amb l'uniforme de l'Exèrcit jordà i s’ha assegut al costat del seu pare per a esperar l'arribada de la nóvia.

Rajwa al-Saif, nascuda a Riad el 1994, va estudiar Arquitectura a la Universitat de Syracuse a Nova York (EUA). La ja princesa ha arribat al palau en un Rolls-Royce Phantom V del 1968 i lluint un vestit blanc d’Elie Saab, vel brodat amb tiara de diamants i sabates planes.

Posteriorment, ja marit i muller, han eixit als jardins per a saludar els assistents i posar per a les fotografies que marcaran el record d'aquesta celebració abans de donar pas al banquet.

També et pot interessar

stats