Rebenta a Berlín el major aquari cilíndric del món, situat en un hotel

L'AquaDom s'ha trencat per raons que encara es desconeixen i ha abocat dins de l'edifici i cap al carrer un milió de litres d'aigua i 1.500 peixos tropicals

Així ha quedat el carrer després d'una fuita d'aigua de l'aquari AquaDom en el centre de Berlín, Alemanya
Així ha quedat el carrer després d'una fuita d'aigua de l'aquari AquaDom al centre de Berlín, Alemanya / Michele Tantussi (Reuters)

L'AquaDom, l'aquari cilíndric més gran del món, situat a l'interior de l'hotel Radisson Collection de Berlín, ha rebentat aquest divendres per raons que encara es desconeixen i ha abocat dins de l'edifici i cap al carrer un milió de litres d'aigua i 1.500 peixos tropicals.

"L'aigua d'aquest aquari s'ha filtrat quasi per complet, tant dins de l'edifici com cap al carrer de Karl Liebknecht", ha dit un portaveu dels bombers.

A causa de l'alta pressió de l'aigua de l'aquari, en rebentar s'ha emportat per davant muntons d'objectes, que ara estan escampats pel carrer.

L'AquaDom abans de trencar-se
L'AquaDom abans de trencar-se / Fabrizio Bensch (Reuters)

Cap a les 05:45 del matí s'ha sentit un soroll molt fort, ha assenyalat un portaveu de la policia, qui ha agregat que parts de la façana de l'hotel on estava l'aquari van volar al carrer.

Els bombers treballen des de les 06:10 del matí amb un centenar d'efectius i la zona ha sigut àmpliament acordonada. En l'incident han resultat ferides lleus dues persones.

Segons el diari Bild, el trencament de l'aquari és conseqüència de la fatiga de materials, a pesar que l'AguaDom es va reobrir l'estiu del 2020 després de dos anys i mig de treballs de renovació amb un cost de 2,6 milions d'euros.

Entre altres mesures es van renovar les juntes de silicona i es va netejar a fons la piscina.

També et pot interessar

stats