Quatre morts en un tiroteig en un centre comercial dels EUA

Un home ha disparat amb un rifle a la clientela de la zona de restauració fins que l'ha abatut un civil armat

Cordó policial a les portes del centre comercial
Cordó policial a les portes del centre comercial / Kelly Wilkinson (Reuters)

Quatre persones mortes és el resultat d'un atac amb arma de foc en un centre comercial d'Indiana, als Estats Units. Un home ha començat a disparar contra la clientela amb un rifle en la zona de restauració.

Ha matat tres persones i n'ha ferit dues abans de ser abatut per un civil que portava una pistola. "Un bon samarità", en paraules del cap de policia de Greenwood, la localitat on s'ha produït l'atac.

Els dos ferits han sigut traslladats a un centre hospitalari de la zona.

L'enèsim tiroteig en un espai públic alimenta la sensació d'inseguretat de la societat estatunidenca, malacostumada a una ració quasi setmanal d'atacs d'aquestes característiques, i encara en xoc per la matança de l'escola primària d'Uvalde (Texas), on un jove armat va matar 19 escolars i dos mestres.

El Comité Judicial de la Cambra dels Estats Units adoptarà aquesta setmana una proposta de legislació que prohibiria certes armes d'assalt, una iniciativa que s'ha forjat en el trauma d'Uvalde que, com i en altres ocasions, s'espera que xoque amb el bloqueig de la majoria republicana al Senat.

També et pot interessar

stats