Previsions negatives per als EUA per la reobertura

Trump assegura saber exactament on es va originar el coronavirus.

VÍDEO | Previsions negatives per als EUA per la reobertura

Els centres de control i prevenció de malalties són agències que depenen del Departament de Salut dels Estats Units. Hui han alertat que, amb les mesures de reobertura de set estats aquesta setmana i d'altres, la previsió és que podrien passar dels 1.300 morts de hui a 3.000 diaris al juny. La Casa Blanca ho nega i apunta, de nou, a la Xina.

Trump assegura saber exactament on es va originar el coronavirus. D'aquestes previsions, cap comentari. El coronavirus ja ha causat la mort de 70.000 persones als Estats Units. Cada governador ha decidit quins negocis poden obrir i en quines condicions.

Amb els depòsits de cadàvers i funeràries desbordades, a Nova York, amb 25.000 morts i 330.000 contagiats, els camions refrigerats els utilitzen per desenes per arreplegar cadàvers.

A Rússia han tingut més de 10.000 nous contagis durant tres dies consecutius. L'alcalde de Moscou ha afirmat que l'epidèmia encara està en fase de creixement.

A Sant Petersburg, els treballadors soterren dues taüts en fosses en un cementeri als voltants de la ciutat. Ho fan a tota velocitat, amb l' atenta mirada dels familiars de les víctimes.

Al Iemen, els rebels houthis, que controlen la capital, Sanà, han confirmat el primer cas de mort per coronavirus.

Al Salvador, a penes amb 600 casos d'infeccions, centenars de sospitosos d'estar contagiats estan reclosos en el que el govern anomena centres de contenció. Alguns, més de 40 dies, esperant el resultat de les proves.

També et pot interessar