La presumpta víctima de Kavanaugh denuncia que “l’atac” li va marcar “tota la vida”

El candidat al Tribunal Suprem dels Estats Units també donarà la seua versió dels fets davant el comité judicial del Senat.

Christine Blasey Ford i els seus advocats Michael Reynolds en el comité judicial del Senat
Christine Blasey Ford i els seus advocats Michael Reynolds en el comité judicial del Senat / Michael Reynolds (Reuters)

Christine Blasey Ford, la presumpta víctima del candidat al Tribunal Suprem dels Estats Units, Brett Kavanaugh, ha assegurat aquest dijous davant el comité judicial del Senat que el suposat atac sexual que va patir a mans d’ell quan estaven a l’escola secundària, fa més de trenta anys, la va “aterrir” i la va “marcar” per a tota la vida.

“Creia que m’anava a violar. Vaig cridar. Quan ho vaig fer, Brett em va tapar la boca amb la mà. Quasi no podia respirar i vaig pensar que m’anava a matar accidentalment”, ha relatat als senadors. Ford ha assegurat que ha comparegut davant la cambra perquè creu que contar l’experiència que va patir és el seu “dret cívic”, tot i que estava aterrida.

La presumpta víctima s’ha mostrat convençuda sobre la identitat de l’atacant i assenyala el candidat al Suprem estatunidenc com un dels dos homes que la van atacar i la tancaren després en una habitació mentre intentaven llevar-li la roba.

La pretesa elecció de Kavanaugh va caure damunt de Ford com una dutxa d’aigua freda: d’acord amb la narració que ha fet aquest dijous, ha estat, des que es va fer pública la candidatura, tractant de reunir el valor per a contar al món la seua història.

El mateix Kavanaugh també compareixerà davant el Senat per a donar la seua versió. Així ho ha decidit el partit republicà, amb majoria a la cambra, que és qui ha organitzat l’audiència. No obstant això, els conservadors s’han negat a acceptar que declare Mark Judge, l’altre home que va participar en l’assalt a Christine Blasey Ford.

També et pot interessar

stats