Presentada a França una primera denúncia relacionada amb el cas Epstein

El magnat nord-americà, imputat per tràfic sexual de menors, posseïa un apartament a París.

Dibuix de l'audiència de Jeffrey Epstein per la seua imputació en un cas d'explotació sexual, en el tribunal de Nova York
Dibuix de l'audiència de Jeffrey Epstein per la seua imputació en un cas d'explotació sexual, en el tribunal de Nova York / Jane Rosemburg (Reuters)

La Justícia francesa ha rebut una primera denúncia per assetjament sexual relacionada amb el cas Epstein, sobre tràfic sexual amb menors.

Segons el canal BFM TV, la demanda està dirigida contra l'antic agent de models Jean-Luc Brunel, conegut del milionari nord-americà Jeffrey Epstein, que va ser trobat mort en la seua cel·la de la presó federal de Manhattan l'agost passat.

La dona, la identitat de la qual es desconeix, la va interposar "fa dies" i serà interrogada pròximament per l'Oficina Central de Repressió de la Violència contra les Persones (OCRVP).

Fins al moment diverses dones havien declarat davant la justícia francesa, la majoria d'elles contra Brunel, però cap havia decidit presentar una denúncia en considerar que els fets ja havien prescrit.

Epstein, imputat per tràfic sexual de menors, va ser arrestat en juliol, després que el seu avió privat aterrara en Nova Jersey procedent de França. El magnat posseïa a París un apartament i havia passat diverses setmanes al país.

La investigació oberta per les autoritats judicials franceses en agost busca possibles infraccions d'Epstein a França i possibles víctimes franceses a l'estranger.

Dues de les dones que havien declarat anteriorment a França van apuntar que Brunel va subministrar "esclaves sexuals" al multimilionari nord-americà, acusat de crear una xarxa de tràfic sexual per a abusar de xiquetes a les seues mansions de Nova York i Florida.

També et pot interessar

stats