Posar-te la cara d’una altra persona: així són les màscares hiperrealistes

Una tenda vendrà a partir de gener aquestes caretes de plàstic de quasi 800 euros

VÍDEO | Posar-te la cara d’una altra persona: així són les màscares hiperrealistes

El camuflatge facial que ha servit a molts cineastes per a crear trepidants narratives de ficció estarà a partir de gener a disposició del gran públic. Almenys d’aquells compradors que ho puguen pagar, perquè les mascaretes hiperrealistes no són, de moment, un producte barat.



Escena de la película Missió Impossible

El botiguer Shuhei Okawara posarà a la venda per 780 euros les seues caretes en una de les tendes de disfresses més populars del Japó, són tan versemblants que poden fàcilment enganyar l’ull humà. És el final d’un projecte que va nàixer fa dos mesos, quan va demanar candidats disposats a ‘vendre-li’ els seus trets facials per poc més de 300 euros amb la finalitat de produir i comercialitzar-ne còpies hiperrealistes fetes amb una impressora 3D.

Per a sorpresa del botiguer, es van postular per a la transacció més de 100 persones. "És increïble, però moltes persones de tot el món em demanen que els compre la cara.” Afirma Okawara, que espera que la venda del producte siga encara més popular: “Jo crec que el món està boig, és divertit ".

També et pot interessar

stats