El portal Airbnb traurà dels seus llistats de lloguer els assentaments israelians a Cisjordània

La companyia ha explicat que ha eliminat els allotjaments que estan en el centre de la disputa entre israelians i palestins.

Airbnb ha eliminat els allotjaments que es troben a les colònies israelianes als territoris ocupats de Cisjordània
Airbnb ha eliminat els allotjaments que es troben a les colònies israelianes als territoris ocupats de Cisjordània / Efe

El popular portal de lloguer de cases i habitacions entre particulars, Airbnb, ha anunciat que retiren de la seua oferta els allotjaments que es troben a les colònies israelianes als territoris ocupats de Cisjordània.

La companyia ha explicat que, després d’escoltar diverses opinions, ha eliminat els llistats dels assentaments que estan en el centre de la disputa entre israelians i palestins.

El debat sobre l’oferta a les colònies israelianes va provocar fortes protestes entre els moviments palestins. Alguns turistes van denunciar que no sabien que el seu allotjament estava en territori ocupat perquè la pàgina el registrava com a israelià. 

Des de l’Autoritat Nacional Palestina, han rebut la notícia amb satisfacció i la ministra palestina de Turisme, Rula Maayah, ha dit que “és una decisió molt important perquè considerem que els assentaments són il·legals”. Per la seua banda, el govern israelià ha criticat durament aquesta decisió.

També et pot interessar

stats