La policia troba amagada davall d'una escala i en bon estat de salut una xiqueta desapareguda el 2019 als EUA

A la menor, que té sis anys, la van segrestar els seus pares biològics, que no tenien la custòdia

Lloc sota l'escala on estava amagada Paislee Shultis
Lloc sota l'escala on estava amagada Paislee Shultis / Departament de Policia de Saugerties
16 de febrer 2022 - 14:24

Una xiqueta de sis anys que va desaparéixer el 13 de juliol del 2019 al comtat de Tompkins, al nord de Nova York, l'han trobada fora de perill i amagada en un espai en la caixa de l'escala de l'habitatge dels seus pares biològics, que n'havien perdut la custòdia.

Quan la menor va desaparéixer tenia quatre anys i les autoritats sospitaven que havia sigut segrestada pels seus pares, Kimberly Cooper i Kirk Shultis, ja que és objecte d'una batalla familiar per la custòdia.

La policia havia acudit l'adreça on va ser descoberta en nombroses ocasions, però se'ls havia limitat l'accés a la residència, que està envoltada per càmeres de vigilància.

En aquesta ocasió la policia de l'estat de Nova York va rebre una telefonada que la xiqueta, que ha sigut identificada com a Paislee Shultis. Estava en un lloc ocult en una residència en Saugerties, a unes 160 milles d'on va desaparéixer.

Quan la policia va arribar a la residència, el detectiu Erik Thiele va notar que alguna cosa semblava estrany en l'escala, i va veure una manta després d'encendre una llum entre els escalons. Va ser llavors quan van forçar amb una eina per a traure diversos dels escalons de fusta i van veure els xicotets peus de Paislee.

En llevar-los tots, van trobar a la xiqueta amb la mare en un espai "xicotet, fred i humit" davall de l'escala que condueix al soterrani de la casa.

La xiqueta està en bones condicions de salut i la van entregar a la persona que té la custòdia.

Kimberly Cooper, Kirk Shultis així com l'avi de la xiqueta, han sigut arrestats acusats dels delictes d'interferir amb la custòdia de la xicoteta i posar en perill un menor.

També et pot interessar

stats