La policia mata 14 terroristes al nord d'Egipte

Pertanyen a Wilayat Sina, el grup afiliat al Daesh a qui s'atribueix l'atemptat del Sinaí.

Forces militars al nord del Sinaí
Forces militars al nord del Sinaí / Reuters

La policia egípcia ha matat 14 suposats terroristes a la ciutat d'Al-Arish, després de l'atac d'aquest dimecres contra dos llocs de control en aquesta zona. 

Els jihadistes de Wilayat Sinal, un grup terrorista afiliat al Daesh, van colpejar dimecres les forces de seguretat egípcies en un atac contra un lloc de control a Al-Arish en un dia en què els musulmans celebraven el final del Ramadà. En l'atac van morir huit agents i cinc terroristes, segons ha informat el Ministeri d'Interior, encara que les primeres informacions parlaven de catorze agents morts, una xifra no confirmada oficialment.

Segons ha explicat el govern egipci, la policia "va seguir el rastre dels elements terroristes" que van perpetrar l'atac i va aconseguir situar-los dins d'una casa abandonada al barri d'Al-Masaid, a la ciutat d'Al-Arish. Els terroristes van obrir el foc contra les forces de seguretat, que van respondre i van matar catorze terroristes. A més, van confiscar tres bombes, dos cinturons explosius i catorze rifles automàtics.

El nord del Sinaí és la base d'operacions de Wilayat Sina, que ha reivindicat l'autoria de desenes d'atacs els últims anys. L'exèrcit i la policia egípcia desenvolupen una ofensiva contra el terrorisme centrada en aquesta zona que ha causat centenars de morts l'últim any.

També et pot interessar

stats