La policia investiga una explosió en el centre de Nashville, als Estats Units, amb tres ferits

El vehicle tenia una gravació que deia que una bomba anava a explotar.

Un vehicle es crema prop del lloc de l'explosió al centre de Nashville
Un vehicle es crema prop del lloc de l'explosió al centre de Nashville / Reuters

Una explosió al centre de Nashville, als Estats Units, ha commocionat la població aquest divendres, dia de Nadal. El departament de policia de Nashville, després de comunicar a primera hora de la vesprada que l’explosió podria ser un “acte intencionat”, ha confirmat que aquesta ha procedit d’un cotxe bomba.

Així, el vehicle tenia una gravació que deia que una bomba anava a explotar “en els pròxims quinze minuts”, ha explicat el cap de la policia local, John Drake. També ha afegit que s'està registrant la zona afectada amb totes les precaucions possibles, però que, de moment, no hi ha indicacions que hi haja altre aparell explosiu.

L’explosió, que ha ocorregut a 6:30 h de la matinada d’aquest divendres (12:30 hora espanyola) ha somogut el centre de la ciutat. Hi ha hagut fortes destrosses, vidres trencats i enderrocs escampats per tota la rodalia. Fins i tot els carrers del voltant n'han patit les conseqüències. Segons un testimoni presencial "el foc ha cremat tres cotxes". El barri, que és un dels més turístics de la ciutat, està ple de bars, restaurants i empreses de comerç al detall.

Les autoritats han comunicat que tres persones han hagut de ser traslladades a l'hospital, encara que cap en estat crític, segons ha confirmat el portaveu de la policia Don Aaron. A més, s’ha demanat a la població que evitara la zona. L’incident està sent investigat per múltiples agències, tant locals com federals, incloent-hi la Policia Local, el cos de bombers i l’FBI.

També et pot interessar

stats