La policia identifica l’autor de l'atemptat a Londres

Es tracta d’un jove de 28 anys, que ja havia sigut condemnat en 2012 per actes terroristes.

VÍDEO | La policia identifica l’autor de l\'atemptat a Londres

La policia de Londres ha identificat l’autor de l'atemptat al pont de Londres, en què han mort dues persones i tres han resultat ferides. 

Es tracta d’Usman Khan, un jove de 28 anys que ja havia sigut condemnat en 2012 per actes terroristes. L’home va eixir de la presó amb permís el desembre de 2018.

Després d'investigar els fets la policia ha conclòs que l'atacant, que vivia a la zona de Staffordshire, va assistir a un acte en Fishmonger's Hall anomenat Aprenent junts.

"Creiem que l'atac va començar dins (del Fishmonger's Hall) abans que deixara l'edifici i es dirigira al pont de Londres", on el van detindre i li va fer front un policia, que li va disparar i li va causar la mort.

La policia assegura que no busca cap altra persona relacionada amb l'atac, encara que està fent interrogatoris i investigacions per a assegurar-se "que cap altra persona està implicada en l'atac".

Les autoritats precisen que la seguretat dels ciutadans és prioritària i recomanen a la gent que eviten algunes zones de la capital, on s'han incrementat les patrulles. Així mateix, demanen que qualsevol persona que tinga imatges de vídeos o qualsevol altra informació relacionada amb l'atemptat, el compartisca amb l'equip d'investigació de la policia.

També et pot interessar

stats