La policia danesa no veu indicis de terrorisme en el tiroteig amb tres morts a Copenhaguen

El detingut és un home danés de 22 anys amb, presumptament, problemes psiquiàtrics

La policia danesa investiga en el centre comercial on es va produir l'atac
La policia danesa investiga al centre comercial on es va produir l'atac / Reuters

La policia danesa ha informat aquest matí que no veu indicis de terrorisme i manté l'acusació d'homicidi contra el sospitós detingut aquest diumenge en relació amb el tiroteig en un centre comercial a Copenhaguen que va deixar tres morts i quatre ferits greus.

En una roda de premsa, l'inspector en cap de la policia de Copenhaguen, Søren Thomassen, ha assenyalat que el detingut, un ciutadà danés de 22 anys que, pel que sembla, té problemes psiquiàtrics, va actuar tot sol i que l'acció va ser premeditada, si bé encara es desconeixen els motius.

Els morts són un home d'uns 40 anys i dos joves, segons ha confirmat l'inspector en cap.

Cap a les 17:30 hores del diumenge, la policia va rebre informacions sobre un tiroteig al districte d'Amager, situat entre el centre de la ciutat i l'aeroport, i es van enviar reforços a la zona. L'autor dels trets tenia un rifle i munició quan va el van detindre.

A vora 650 metres del centre comercial Fields es troba, a més, el pavelló Royal Arena, on estava previst que el cantant britànic Harry Styles celebrara un concert que posteriorment es va suspendre.

També et pot interessar

stats