La policia antiterrorista investiga un triple apunyalament en una estació de tren de Manchester

Els agents han detingut l'autor que, segons testimonis, va cridar "Al·là" abans de llançar-se contra la gent.

Agents de policia detenen el sospitós a l'estació Victoria de Manchester, on s'ha produït l'atac

Experts en la lluita antiterrorista del Regne Unit investiguen l'apunyalament de tres persones a l'estació de trens Victoria de Manchester, a les 20:50 hores d'anit, la vespra de Cap d'Any. 

Segons el comunicat de la policia de Manchester, dues de les víctimes -un home i una dona d'uns 50 anys- pateixen ferides greus però no es tem per la seua vida. El tercer ferit és un agent de policia que 30 anys que va ser apunyalat al muscle i ha sigut donat d'alta hospitalària aquest dimarts. 

Els agents han detingut el presumpte autor del fets, un home de 25 anys, sota l'acusació de sospita d'intent d'assassinat. 

Un productor de la BBC que va ser testimoni de l'agressió ha explicat en una connexió radiofònica que l'atacant portava un ganivet de cuina de grans dimensions i que va cridar "Al·là" abans de llançar-se contra la gent que estava a l'estació. Segons el seu relat, va escoltar l'agressor dir que aquests atacs "continuaran passant mentre continueu bombardejant aquests països", segons informa l'agència Reuters.

La primera ministra britànica, Theresa May, ha reaccionat a l'atac amb un missatge de condol a les víctimes a través del seu compte personal a la xarxa social Twitter. May ha expressat que els seus pensaments "estan amb aquells que han sigut ferits pel presumpte atac terrorista a Manchester".

El 2017, Manchester va ser l'escenari d'un dels pitjors atacs islamistes registrats al Regne Unit, quan un terrorista suïcida va matar 22 persones en un concert d'Ariana Grande.

També et pot interessar

stats