La participació en la segona volta de les legislatives franceses puja set punts i se situa en el 26,63% a les 12:00 hores

Les primeres hores d'esta jornada electoral estan desenvolupant-se amb normalitat i sense incidents

French President Macron votes in second round of parliamentary elections
Puja la participació en la segona volta de les eleccions legislatives a França / EFE / EPA / Mohammed Badra / POOL

La participació en la segona volta de les eleccions legislatives franceses d'este diumenge ha sigut del 26,63% a les 12:00 hores, la més alta en diverses dècades i set punts més que en els comicis del 2017, segons ha informat el Ministeri de l'Interior.

En la primera volta del diumenge passat, la participació va ser del 25,90% a la mateixa hora. En els comicis del 2017 la participació en la segona volta va ser del 18,99%.

L'elevada participació fins ara és una mostra més de l'interés que els francesos atorguen a estos comicis, en les quals per primera vegada la ultradreta de Marine Le Pen pot quedar en primer lloc i podria fer-se amb la major part dels diputats de l'Assemblea Nacional.

La primera dada oficial de participació de la jornada electoral arriba després que les notícies de nombrosos punts de tot el país hagen apuntat ja a una destacada afluència a les urnes, amb total normalitat i sense incidents.

També et pot interessar

stats