El papa diu que el mur que projecta Trump a la frontera és producte de la por

Milers de pelegrins es troben a Panamà per a participar en la Jornada Mundial de la Joventut amb la presència de Francesc.

La Jornada Mundial de la Joventut reuneix a Panamà pelegrins de tot el món
La Jornada Mundial de la Joventut reuneix a Panamà pelegrins de tot el món / Henry Romero (Reuters)

El papa Francesc ja es troba a Panamà per a participar en la Jornada Mundial de la Joventut. Aquest dijous es reunirà amb els bisbes i les autoritats centreamericanes i mantindrà un primer contacte amb els joves. Serà al Campo Santa María la Antigua, on s’adreçarà als vora 150.000 joves, arribats de tot el món, que participen en la trobada.

Els problemes dels joves, especialment els de Centreamèrica amb el drama de la violència i la migració, així com la defensa de l’ecologia, seran alguns dels temes als quals farà referència Francesc durant la jornada, que s’allargarà fins diumenge i durant la qual pronunciarà 10 discursos, entre els quals tres homilies i un àngelus.

Abans d’arribar a Panamà, en el mateix avió que el portava de camí, el papa ha criticat el mur que el president dels Estats Units, Donald Trump, projecta construir a la frontera amb Mèxic. Ha dit que és producte de la por que ens fa tornar bojos a tots.

També et pot interessar

stats