Nou persones ateses a Corea del Sud després que un passatger obrira la porta d'emergència en ple vol

L'avió va aconseguir aterrar amb la porta oberta i ningú va resultar ferit ni va caure durant l’arribada

Un passatger obri la porta d'emergència durant un vol a Corea del Sud / À Punt NTC

Nou persones han hagut de ser ateses per problemes respiratoris en un hospital després que un passatger obrira la porta d'emergència d’un avió poc abans d’aterrar en l'aeroport de la ciutat sud-coreana de Daegu. El succés ha ocorregut en un vol comercial de la companyia Asiana que unia l'illa de Jeju amb l'aeroport de Daegu amb 194 passatgers a bord. El vol es va enlairar a les 11:49 hora local (02:49 GMT) i, segons testimonis recollits per l'agència Yonhap, la porta es va obrir de sobte a les 12:45 (03:45 GMT), cinc minuts abans de l'hora prevista d'aterratge.

La persona que suposadament va obrir la porta va ser un home d'uns trenta anys que ha sigut detingut i està sent investigat de moment, tal com ha detallat la mateixa agència. L'avió va aconseguir aterrar amb la porta oberta i ningú va resultar ferit ni va caure durant l'aterratge. Nou passatgers han hagut de ser atesos en centres sanitaris per problemes com la hiperventilació, encara que cap es troba greu.

Els passatgers han descrit escenes de pànic a bord de l'avió quan el corrent va començar a irrompre amb força en la cabina provocant el plor de molts xiquets a bord. Al voltant de mig centenar d'estudiants de primària i secundària viatjaven en l'avió amb l'objectiu de participar en una competició esportiva.

També et pot interessar

stats