Naix el primer fill dels ducs de Sussex

D'ací a uns dies Enric i Meghan faran la presentació pública del bebé i donaran a conéixer el nom.

VÍDEO | Naix el primer fill dels ducs de Sussex

"És un xiquet". Amb aquest missatge publicat en les xarxes socials, els ducs de Sussex han anunciat que han sigut pares. Segons ha informat el Palau de Buckingham, el naixement ha tingut lloc a les 05:26 (hora britànica), i el bebé ha pesat 3 quilos i 300 grams. 

El príncep Enric ha comparegut des del palau de Windsor, la seua residència habitual, per a anunciar la notícia i ha assegurat que tant el menut com la mare es troben en bon estat de salut. "Ha sigut l'experiència més increïble que podia haver imaginat", ha afirmat el fill menor del príncep Carles i la difunta princesa Diana, que ha acompanyat la seua dona durant el part.

Expectació als voltants del palau de Windsor

El pare també ha assegurat que "està en un núvol", i molt emocionat. Una expectació que s'ha traslladat també als voltants del palau de Windsor, on s'han concentrat desenes de persones amb banderes i pancartes per tal de donar la benvinguda al bebé. 

Encara que es tractava d'un dels naixements reials més esperats, encara caldrà esperar uns dies per a veure al fill d'Enric i Meghan, i saber com es dirà, ja que encara estan pensant el nom. 

El seté en la línia de successió

El nounat és el huité besnet de la reina Isabel II i el seté en la línia de successió al tron del Regne Unit. Està per darrere del príncep Carles; del príncep Guillem i els seus tres fills (Jordi, Carlota i Lluís) i del seu pare, el príncep Enric.

També et pot interessar

stats