Dos morts en estavellar-se una avioneta en ple carrer a Guayaquil, a l'Equador

Una tercera persona ha quedat ferida de gravetat a causa del sinistre, que ha tingut lloc en un encreuament molt concorregut

L'avioneta, totalment destrossada en el carrer i envoltada pel dispositiu de seguretat
L'avioneta, totalment destrossada en el carrer i envoltada pel dispositiu de seguretat / AFP

Dues persones han mort i una tercera ha resultat ferida greu en un accident d'avioneta ocorregut aquest dimarts a l'Equador, després que l'aparell s'estavellara aquest dimarts en un carrer que estava de gom a gom a la ciutat portuària de Guayaquil, al sud-oest del país. 

El Servei Integrat de Seguretat ECU-911 ha informat en un comunicat que el sinistre ha caigut en l'encreuament dels carrers José María Robles i Isidro Aiora de vesprada. Fins al lloc s'ha mobilitzat un dispositiu d'emergència integrat per personal del municipi, policies, bombers, les forces armades i la secretaria de Riscos.

L'aeronau, de color blanc, tenia com a pla de vol la ruta entre la ciutat de Manta i la de Guayaquil en un recorregut d'uns 200 quilòmetres, segons fonts de l'ECU-911. El tràgic xoc ha obligat a tallar al trànsit diversos carrers pròxims perquè pogueren actuar les unitats d'assistència. 

En imatges difoses per xarxes socials pot observar-se un incendi i una intensa fumeguera en el lloc de l'accident, així com desenes de transeünts curiosos en llocs pròxims. També s'ha publicat un vídeo en el qual es veu una avioneta planant sobre diverses edificacions, aparentment en descens i de manera veloç.

També et pot interessar

stats