Moren dues turistes catalanes en un accident de globus a la Capadòcia

Tres persones més han resultat ferides quan l'aparell s'ha estavellat mentre feien una excursió turística

Les excursions amb globus aerostàtic són una de les activitats més conegudes a Capadòcia
Les excursions amb globus aerostàtic són una de les activitats més conegudes a la Capadòcia

Dues ciutadanes catalanes han mort aquest dimarts i tres persones més han resultat ferides, en precipitar-se a terra el globus aerostàtic en què feien una excursió turística a la regió de Capadòcia, a Turquia central, segons han informat les autoritats turques.

El globus s'havia enlairat sobre les 7:25 hora local (4:25 GMT) en el municipi d'Avanos, amb 28 turistes i dos tripulants a bord, assenyala un comunicat publicat en el web de l'oficina del governador de Nevsehir, província a la qual pertany la Capadòcia.

A les 8:50 h, el globus ha patit l'impacte d'una ràfega de vent que ha obligat a un aterratge forçós, en el qual han perdut la vida les turistes catalanes. Els ferits han sigut traslladats a diferents hospitals de la regió.

Personal de l'ambaixada espanyola a Ankara s'ha desplaçat a la zona per a atendre els supervivents, segons han indicat a Efe fonts de la legació diplomàtica.

Capadòcia, una regió muntanyenca amb interessants formacions geològiques, és una de les destinacions turístiques més populars de Turquia i va rebre 1,4 milions de visitants en els primers sis mesos d'enguany.

Les excursions amb globus aerostàtic, que poden costar al voltant de 200 euros per persona, són una de les activitats més conegudes del turisme a la regió.

També et pot interessar

stats