Moren quatre policies en un atac a ganivetades a París

L'assaltant era un funcionari de la policia francesa, que ha sigut abatut.

Moren quatre policies en un atac a ganivetades a París
Moren quatre policies en un atac a ganivetades a París

Un funcionari de la policia francesa ha matat a ganivetades quatre agents de la prefectura de París i n’ha ferit un. L'atac, la motivació del qual encara es desconeix, ha sigut perpetrat a uns metres de la catedral de Notre Dame. Les víctimes mortals són tres dones i un home que estaven treballant a l'interior de la prefectura de la policia.

Aquest fet ha provocat l'evacuació i el tancament del metro de l'Illa de la Cité i l'establiment d'un perímetre que ha acabat cobrint tota la superfície de la mateixa l’illa.

L'atacant, de 45 anys, ha sigut abatut minuts després de l'acte i ha mort a causa dels tirs. L'home treballava allí des de 2003, en el departament d'Informàtica i no havia presentat mai dificultats de comportament segons ha dit el ministre d'Interior francés, Christophe Castaner.

La Fiscalia de París ja ha obert una investigació pels càrrecs d'homicidi voluntari i temptatives d'homicides contra persones depositàries de l'autoritat pública. D'aquesta forma, a l'atac no se li ha donat la qualificació de terrorisme. Un dels primers passos de la investigació ha sigut l'escorcoll del domicili de l'atacant on han detingut la seua dona.

També et pot interessar

stats