Un home mata una dona i se suïcida en un supermercat d'Alemanya

Segons els testimonis oculars, l'home ha començat a perseguir la dona i, quan ella ha cridat per demanar ajuda, ell li ha disparat un tret i després s'ha disparat a ell mateix

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la policia de North Hess
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la policia de North Hess / Twitter: @Polizei_NH

Un home ha assassinat una dona d'un tir i s'ha suïcidat en un supermercat al centre d'Alemanya aquest dimarts, segons ha informat la policia en Twitter.

El tiroteig ha tingut lloc cap a les 13:00 hores locals (11:00 GMT) a Schwalmstadt-Treysa, una ciutat d'uns 8.500 habitants situada al nord-est de Frankfurt, la capital financera d'Alemanya.

Segons ha informat la policia també a través de Twitter, segons les declaracions dels testimonis oculars, un home ha disparat a una dona i tot seguit s’ha suïcidat en un supermercat de la cadena Aldi.

La Direcció de Policia del districte de Schwalm-Eder ha manifestat en un comunicat als mitjans que encara es desconeix el context dels fets i no hi ha indicis sobre el mòbil del crim, però que, segons els testimonis oculars, l'agressor és un home de 58 anys, que ha assassinat una dona de 53 abans de llevar-se la vida.

Les forces de seguretat descarten que en el crim hi haguera implicació de tercers o que existisca un perill per a la resta de la població, encara que la zona continua acordonada per un ampli dispositiu policial.

D'acord amb una testimoni citada per diversos mitjans de comunicació alemanys, entre altres la cadena de televisió NTV, l'autor dels trets ha començat a perseguir la dona pel supermercat i, quan ella ha cridat per a demanar ajuda, l'home ha tret una arma de foc i la ha mortar, per a suïcidar-se a continuació amb un tret al front.

La Fiscalia de la ciutat de Marburg ha assumit la investigació dels fets.

També et pot interessar

stats