Mor una xiqueta i un altre menor està greu després de caure en un forat en una platja de Florida

Les dues criatures jugaven a cavar un clot quan, de sobte, se les va engolir la terra

Cordó de seguritat al voltant del clot on ha mort una xiqueta de cinc anys a Florida
Cordó de seguritat al voltant del clot on ha mort una xiqueta de cinc anys a Florida / WSVN

Dos menors de set i cinc anys que han caigut aquest dimarts en un forat obert en una platja del comtat estatunidenc de Broward, al nord de Miami, han hagut de ser rescatats i traslladats d'urgència a un hospital. Malauradament, els facultatius no han pogut fer res per a salvar la vida de la xiqueta, segons han informat diversos mitjans locals.

El succés ha ocorregut de vesprada a la platja de Lauderdale-by-the-Sea, en el sud-est de Florida. Pel que sembla, les dues criatures jugaven a fer un forat en l'arena quan, de sobte, l'arena ha cedit i hi quedaren atrapats. La menuda de cinc anys va perdre la vida i l'altre menor, està hospitalitzat en estat crític, ha indicat el Departament de Policia de Broward. El canal local NBCMiami recull que les autoritats no han divulgat encara les identitats dels menors.

Agents de la policia del comtat esmentat i personal sanitari acudiren al lloc de l'accident passades les 15:16 hora local. D'acord amb les imatges recollides en helicòpter, s'apreciava una multitud de persones al costat del clot en una zona acordonada.

En un vídeo gravat per un testimoni es veu diversos banyistes cavant en l'arena per a tractar d'arribar fins als dos xiquets que s'havia engolit la terra i rescatar-los.

Diverses persones presentes en el lloc dels fets contaren als mitjans de comunicació que les criatures feren un forat mentre jugaven i que, en un moment puntual, l'arena va cedir i els va engolir.

També et pot interessar

stats