Mor una cooperant valenciana de Psicòlegs sense Fronteres a Bolívia en un accident aeri

El viatge era per a arribar a la localitat des de la qual havia de ser repatriada a Espanya.

Imatge il·lustrativa d'una avioneta
Imatge il·lustrativa d'una avioneta / Pixabay

La cooperant valenciana de Psicòlegs sense Fronteres Alba Aparicio Flores va morir ahir a Bolívia en estavellar-se l'avioneta en la qual viatjava.

La cooperant, que havia començat a treballar al país sud-americà el setembre passat, es dirigia cap a Santa Cruz juntament amb tres cooperants espanyols més per a tornar a Madrid en un vol de repatriació dimecres que ve.

La resta de persones que viatjaven amb ella, quatre cooperants i els dos tripulants de l'avioneta de les forces armades de Bolívia, també van morir.

L'ONG Psicòlegs sense Fronteres ja treballa en la repatriació dels cadàvers.

Mentrestant, s'investiguen les causes de l'accident. Dotze minuts després d'enlairar-se l'avioneta es va detectar una avaria en el motor i poc després es va perdre el contacte amb l'aeroport. Uns minuts més tard es va estavellar a pocs quilòmetres de la ciutat boliviana de Trinidad.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha començat la seua compareixença després de la reunió amb el president del govern i la resta de presidents autonòmics expressant el seu condol cap a la seua familia.

També et pot interessar