Mor d'una parada cardíaca Lisa Marie Presley, filla d'Elvis, als 54 anys

Dimarts havia assistit a la cerimònia dels Globus d'Or a Beverly Hills, però estava hospitalitzada des de dijous

Lisa Marie Presley, en una imatge d'arxiu
Lisa Marie Presley, en una imatge d'arxiu / Mario Anzuoni (Reuters)

La cantant Lisa Marie Presley, filla única d'Elvis Presley, ha mort aquest dijous als 54 anys després d'haver sigut hospitalitzada a Los Angeles per una parada cardíaca. Ha sigut la mare, Priscilla Presley, qui ha confirmat la defunció a través d'un comunicat proporcionat per un representant a la cadena de televisió estatunidenca CNN. “Priscilla Presley i la família Presley estan commocionats i devastats per la tràgica mort de la seua estimada Lisa Marie. Estan profundament agraïts pel suport, l'amor i les oracions de tots, i demanen privacitat durant aquest moment tan difícil”, diu el comunicat.

Lisa Marie Presley va patir una parada cardíaca mentre estava a sa casa, al suburbi de Calabasas de la ciutat californiana, segons el lloc web d'entreteniment TMZ. Dijous la traslladaren d'urgència a un hospital local, tal com ha informat la mare en una publicació d'Instagram.

Aquesta mateixa setmana, Lisa Marie Presley va assistir a la gala dels Globus d'Or 2023 a Beverly Hills, on l'actor Austin Butler va guanyar el premi al millor actor per interpretar el pare a la pel·lícula Elvis. Es dona la circumstància que el rei del rock va faltar també d'una parada cardíaca l'agost de 1977, amb sols 42 anys. La seua filla tenia només nou anys.

Nascuda l'1 de febrer de 1968 a Memphis (Tennessee), Lisa Marie va seguir els passos del pare i va projectar una carrera en la música. Va llançar tres àlbums. To Whom It May Concern, el primer (2003) va vendre milers de còpies i va rebre crítiques generalment positives. El va seguir Now What (2005) i els dos arribaren al top deu de la llista d'àlbums Billboard 200. Un tercer àlbum, Storm and Grace”, es va publicar el 2012.

Va estar casada quatre vegades, entre d'altres amb l'estrella del pop Michael Jackson (1994-1996) o l'actor Nicolas Cage (2002). El seu únic fill, Benjamin Keough, també músic, va faltar el 2020 als 27 anys, un decés que el forense del comtat de Los Angeles va declarar un suïcidi. La sobreviuen la filla, Riley Keough, de 33 anys, que és actriu, i les filles bessones de 14 anys, Harper i Finley Lockwood.

També et pot interessar

stats